Sudet - SB N1 (10 - 5)

Aika: 4.10.2014 14.00
Paikka: Mansikka-ahon Urheiluhalli
Sarja: N1Div.

Pekolan Iskun naiset eivät päässeet pisteiden makuun seurahistoriansa ensimmäisessä salibandyn 1. divisioonan ottelussa. Toinen sarjanousija Kouvolan Sudet oli kotihallissaan vahvempi maalein 10-5.

Kaksi ensimmäistä erää sujui tasaisissa merkeissä, ja päätöserään lähdettäessä PIsku oli kahden maalin takaa-ajoasemassa. Kolmas erä oli kotijoukkueen, joka naputti neljä maalia PIskun yhtä vastaan.

PIskun ensimmäistä ykkösdivariosumaa tuuletti Hanna Mäkinen (1+1). Muut maalintekijät olivat Eveliina Pellinen (2+0), Miia Salminen (1+1) ja Iina Lainesalo. Hanna Mettälä, Anni Mettälä ja Liisa Hänninen saivat kukin yhden syöttöpisteen.

Päävalmentajan Antti Koskisen mukaan PIsku taisteli hienosti mukana kaksi ensimmäistä erää ja hallitsi avauserää hienokseltaan.

- Toisessa erässä meillä oli epäonnea omassa päässä, teimme huolimattomuusvirheitä. Emme myöskään pystyneet hyödyntämään avopaikkojakaan. Kolmannessa erässä yritimme riskillä päästä peliin mukaan ja se ehkä kostautui. Kun omiin tuli muutama, romahdimme henkisesti. Lopputulos ei kerro totuutta ottelusta, vaan peli oli tiukka, Koskinen kuvaili. (HäSa)

Kolmanteen erään Pisku vaihtoi maaliin Sara Aaltosen, joka ehti päätöserässä torjua 10 kertaa.