Pojat&Tytöt (10-11)

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

Esittelyssä Piskun 2010-11-syntyneiden joukkue 

 Kausi on mennyt hienosti isolla poikaringillä. Tyttöjä ei ole tähän mennessä treeneihin tullut. Joukkueessa on tällä kaudella paljon uusia kasvoja, ja kausi on mennyt lajiin ja toisiimme tutustuessa. Viime kaudella perustettu joukkue ei tällä kaudella ole pelannut liiton sarjoissa, eikä pelejä sen koommin ole tarvinnut muita joukkueita vastaan pelailla, koska kokoonpanossa on lähes 30 nimeä.

 Iso porukka ja valtava energia luo myös vetäjille suuren haasteen. Tässä on pääasiassa onnistuttu. Onnistumisen ilo, kehittyminen sekä kaverisuhteiden syntyminen sekä ylläpito ovat tärkeitä juttuja. Joukkueena voitetaan ja hävitään. Kaikki negatiivinen pyritään heti kitkemään pois, ja onnistumisiin, pieniinkin, yritetään aina reagoida huomioiden ja kannustaen.

 Joukkueeseen kuuluu myös yksi kuuro pelaaja, joten valmennusryhmässä on myös viittomakielen tulkki. Tulkin lisäksi joukkueessa on 2 valmentajaa. Joukkue harjoittelee keskiviikkoisin klo:17–18 Juteinikeskuksella 2/3 kentällä.

 Tilana Juteinikeskus on koko Suomen paras. Joskus valtava kenttä on jäädä pieneksi suurelle joukkueelle. Tulevina kausina joukkueen strategiassa on toinen treenivuoro, ja osallistuminen liiton sarjaan.

Yhteystiedot:

Juha Kilpiäinen
040-7761677

juha.kilpiainen@gmail.com


Uutiset

Pekolan Isku täyttää 70 vuotta (01.08.2016)
Juhlavuoden kunniaksi seura järjestää juhlatapahtuman Pekolan Lavalla 20.8.2016. Päivällä seura juhlii jäseniensä kanssa yksityistilaisuudessa. Illalla klo 18.00..