Ottelurapsaa Sastamalan turnauksesta!

02.12.2019

Lauantaina käytiin pelaamassa parit pelit Sastamalassa.

Eka peli Häme Starsia vastaan oli kaksi erää tasainen. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja ja peli oli mukavan vauhdikasta. Kolmannessa erässä sitten meille tapahtui jotain ja homma lässähti kun somevastaavan pannukakku uunista otettaessa. Häme Stars pääsi maalinteon makuun ja ottelu päättyi heidän 7-1 voittoon.

Meidän ainokaisen iski Heidi Salonen Anna Muhosen hienosta esityöstä.

Ottelun tsemppariksi valmennus valitsi Rea Merisalon.

Toinen ottelu oli parin tunnin huilin jälkeen RSS Panthersin kakkosjoukkuetta vastaan. Tämäkin ottelu oli tasainen ja alusta asti paikkoja oli molemmilla joukkueilla.
Meillä peli rentoutui kun saatiin tehtyä enemmän kuin yksi maali, ja alettiin uskoa taas omaan tekemiseemme. Alivoimat kestettiin hienosti ja saatiin tsemppiä, maalissa Taija Tiilikainen torjui varmasti ja muutamat upeat pelastukset mahtui joukkoon myös.
Tästä ottelusta meille voitto 4-3! JES!

PistePiskuttaret: Heidi Piittinen 1+1, Minna Siukola 0+2, Pia Muilu 1+0, Hanna Vainionpää 1+0, Sirpa Vasarainen 1+0 ja Sari Hanka 0+1.

Ottelun tsemppariksi valmennus valitsi Hanna Vainionpään.

Eli semmoinen reissu Sastamalaan, kyllä oli kiva voittaa pitkästä aikaa Pelit jatkuvat Lopella 14.12.

Joukkueen tilanteesta vielä muutama sananen.

Meidän puolustaja Senja Rantala siirtyy loppukaudeksi uusien haasteiden pariin Piskun ykkösjoukkueeseen, 2.divaria pelaamaan. Sennu on ihan huikea pelinainen ja on ollut ilo ja etuoikeus että hän on edustanut meidän joukkuetta tämän reilun kauden. Ykkösjoukkue saa siis riveihinsä helmen, pitäkää hyvä huoli meidän Sennusta! 

Uutta verta puolustukseen on tiedossa, kun syksyn ajan meidän mukana reenannut Liisa Järvi on lupautunut mukaan pelaavaan porukkaan. Mahtavaa!
Lisäksi eipäsjuupas-leikkiä polvensa kanssa leikkivä Heidi Piittinen on taas toistaiseksi mukana remmissä, mutta katsotaan kuinka kauan..

Ei muuta kun iloa päivään kaikille ja Lopelle sitten meitä kannustamaan 14.12! :)
19.12.2019Maaleja! Vihdoinkin maaleja!
02.12.2019Ottelurapsaa Sastamalan turnauksesta!
01.08.2016Pekolan Isku täyttää 70 vuotta