SBS ParRu - Team Pekis 2 (7 - 8)

Aika: 9.11.2014 16.00
Paikka: Iittala-halli
Sarja: Sisä-Suomi,M5D-23


Tunnin paussi ja vastassa parrun pätkät parolasta eli eräänlainen paikallistaisto oli edessä.

Kopissa keskustelimme että nyt lähdetään jättämään kaikki kentälle päivän viimeiseen koitokseen mutta EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ sentään että taisi jäädä jalat ja pää koppiin sillä niin katastrofi oli alku ja käytännössä koko ensimmäinen erä...huhhuh.

Pelattu kymmenen sekuntia ja omissa soi kardinaalimunauksen päätteeksi...pelattu 2.20 ja taas soi ja heti näkyi että jopa maalivahtimme Eric "punainenkortti" Salonen on hermostuksissa eikä oikein pallo liimaannu.

Pientä helpotusta toi Mikko "hattu" Humalajoki joka kunnostautui tänään siis maalintekijänä...MITÄ!!!??? kyllä luitte ihan oikein T.E.K.I.J.Ä.N.Ä.

No eihän ne sekoilut vielä ohi olleet sillä joukkueemme kapteeni Aki Töyrylä hoiteli itsensä jäähylle ja kaiken kruunasi OMA vapari OMAN maalin edestä jossa pallo tuotiin paikalleen ja sitten sekoiltiin vaihtoon ja tuomari käänsi vaparin vastustajalle jonka kaiffari painoi tyhjään börsään....koko pekiksen neljän pelaajan alivoimaryhmä maalivahti Salosta myöten oli ulkona kuin lintulaudat....pientä tuomarin arvostelua siinä vielä oli mutta maali oli heidän mielestään selviö.

Vielä erän loppuun vastustaja pääsi tuikkaamaan tilanteen 4-1 Parrun hyväksi.

Erätauolla keskustelimme että meillä ei ole mitään hätää kun vain jatkamme kovaa prässiä ja jätämme keski- ja puolustusalueen hölmöilyt taakse ja Eric alkaa liimaamaan palloja.

Olimme jo alussa hallitsevampi osapuoli mutta höntyily ja arveluttava maalivahtipeli käänsi pelin Parrulle.

Heti erän alkuun saimmekin kavennuksen aikaan mutta vain 13 sekuntia ja tilanne 5-2...hohhoijjaa.

Tästä minuutti ja Jari Ruohotie kavensi Lauri Jaurton syötöstä tilanteeksi 5-3 ja kova painostus jatkui.

Sitten vastustaja sai jäähyn ja aikansa Pekis pyöritti mallikkaasti kunnes Lauri Jaurto pommitti Jani Messmanin syötöstä kavennuksen 5-4 tauluun ja niissä lukemissa menimme viimeiselle erätauolle.

Viestinä joukkueelle oli että painetaan päälle vain sillä ollaan parempi joukkue ja vetoja vaan että niillä(kin) on huono veskari ;-)

lähes neljä minuuttia pelattu viimeistä erää ja ottelun sankari Mikko Humalajoki naulaa hattutemppunsa Jari ruohotien oivaltavasta syötöstä takatolpalle 2-1 hyökkäyksen päätteeksi ja tilanne tasan 5-5.

Parru otti jäähyn ja Pekiksen "vaarallinen" ylivoima pääsi taas pyörittämään ja taas syntyi tulosta kun maalin takaa Jani Messman tarjoilee loistopassin Aki Töyrylän lapaan ja pallo takayläseen,kädet kattoon ja Pekis on siirtynyt ensimmäisen kerran johtoon.

Pari minuuttia myöhemmin ilmassa on jo ratkaisun makua kun Jari Ruohotie pääsee siirtämään Lauri Jaurton syötöstä Pekiksen jo 7-5 johtoon mutta ilo on ennenaikaista sillä puoli minuuttia ja palloa kaivetaan Pekiksen maalista pehmeän pelaamisen johdosta.

Parikymmentä sekuntia ja helpotusta Pekisleiriin tuo kauden avausmaalillaan Tarmo"Laurinveli" Jaurto Tomi Heikkilän syötöstä.

Tämähän ei vielä jäänyt tähän vaan piti tarjota vastustajalle vielä mahdollisuutta pisteille ja tätä he tulivatkin kärkkymään tekemällä kavennuksen pari minuuttia ennen loppua tilanteeseen 7-8.

Pekisveijarit tiivistivät ottelun lopuun hiukan pakkipareista ja kun vastustaja otti vielä maalivahdinkin pois alkoi järkyttävä vääntö ja oman maalin puhtaanapitotaistelu jokaisen kentällä olevan toimesta....maali varjeltui ja lopussa, vain 3 sekuntia ennen summeria vastustajan pelaaja suoritti idioottimaisen taklauksen Aki Töyrylän selkään ja tästä kehkeytyi vielä melkoinen kalapaliikki Pekiksen kulmaan.

Vastustajalle 5min jäähy ja pienien epäselvyyksien jälkeen Pekikseltä jäähylle kaivettiin myös Jerry "pökäle" Sinisilta 2min.

Pekis voitti siis lopulta lukemin 7-8 mikä on alun korpivaelluksen jälkeen hyvä suoritus.

Peli oli alussa täynnä huolimattomia ratkaisuja ja ei ollut todellakaan myös maalivahdin peli tämä ei, sillä myös ohimenevä laukaus piti käydä nappaamassa omaan maaliin.

Onneksi hyökkäyspäässä onnistuttiin ja ylivoima oli murhaavaa...2 ylivoimaa joista molemmista paukautettiin maalit...ei sitä turhaan ole harjoiteltu.

Vahvin kentällinen joka ansaitsee suuren kiitoksen oli kyllä:

Mikko Humalajoki 3+0=3

Jari Ruohotie 2+2=4

Lauri Jaurto 1+3=4

Lampaanperse on pakko antaa maalivahti Eric Saloselle.

seuraavan kerran pelataan Lammilla 30.11

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:10VastustajaVastustaja
2 - 002:20VastustajaEi syöttäjää
2 - 102:52Humalajoki MikkoJaurto Lauri
3 - 1 (yliv.)06:14VastustajaEi syöttäjää
4 - 113:15VastustajaVastustaja
4 - 216:10Humalajoki MikkoRuohotie Jari
5 - 216:23VastustajaVastustaja
5 - 317:22Ruohotie JariJaurto Lauri
5 - 4 (yliv.)26:36Jaurto LauriMessman Jani
5 - 533:40Humalajoki MikkoRuohotie Jari
5 - 6 (yliv.)38:10Töyrylä AkiMessman Jani
5 - 740:53Ruohotie JariJaurto Lauri
6 - 741:22VastustajaVastustaja
6 - 841:40Lustre OlliHeikkilä Tomi
7 - 842:58VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
05:34Töyrylä Aki2 min
25:24Vastustaja2 min
37:06Vastustaja2 min
44:58Vastustaja5 min
44:58Sinisilta Jerry2 min
Torjunnat:
Salonen Eric: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Lilja Lasse
Puolustaja
7Salmela Toni
Puolustaja
12Kaski Matti
Puolustaja
17Jaurto Lauri
Hyökkääjä
27Humalajoki Mikko
Hyökkääjä
27Messman Jani
Hyökkääjä
36Sinisilta Jerry
Puolustaja
44Paloposki Kristian
Hyökkääjä
47Lustre Olli
Hyökkääjä
71Jaurto Tarmo
Hyökkääjä
77Töyrylä Aki
Puolustaja
78Salonen Eric
Maalivahti
82Ruohotie Jari
Hyökkääjä
88Heikkilä Tomi
Hyökkääjä