Lätty - Team Pekis (5 - 5)

Aika: 23.2.2014 14.00
Paikka: Riihimäen Urheiluhalli
Sarja: M3.div.(Sisä-Suomi1)


Hyvät naiset ja herrat. Mina damer och herrar. Pekolan ylpeys, Team PEKIS on lähellä ihmettä: sarjapaikan säilyttämistä 3-divisioonassa. Ohessa joukkueen nimellisen kapteenin tarunhohtoista pakinaa Riihimäeltä. Pahoittelen tekstin pitkää pituutta.

TEAM PEKIS RIIHIMÄELLÄ

Kaunis talvinen aamupäivä ja joukko Hämeenlinnan toiseksi kovimman säbäjengin pelaajia odottelee ABC:lla lähtöä Riihimäelle. Vastassa ensimmäisessä ottelussa sarjakärki SC LÄTTY ja toisessa ottelussa vastaan asettuisi nimivahva JDT. Ari ”sunnuntaisärki” Toivonen haluaisi olla pakkina muttei Mikko ”tänään olen vaarallinen” Känkäsen vatsa kestä salmiakin ja lonkeroisen maltaan tuoksusekoitusta, joten Ari kolmosen laitaan jakamaan namua passien muodossa. Notkeina ovat muutkin Pekis sankarit kun kauden kolmanneksi viimeinen koitos koittaa.

Kasassa kolme kenttää ja kaksi pakkiparia komeita urhoja, vastassa sarjakärki ja telkkarissa Ruotsi-Kanada. Jani ”vedän nykyään tosissani punttia” Kortesoja haluaisi jäädä koppiin katsomaan lätkää, mutta mies saadaan houkuteltua laatikkoon Joonas ”ota löysin rantein älä jännitä” Sollon lupaaman herkun avulla. Toimitukselle jäi auki mitä herkku voisi olla mutta onneksi tämä kesäisten rantalentopallokenttien alfauros on jälleen kokoonpanossa ja Pekisperheen on helpompi hengittää. Ai niin ja se peli.. No 26s siinä menee, kun Henri ”tänään ei oikein kulje satanen kuin ehkä aikaan 9,70s” Lehtomäki näkee vasemmasta laidasta Jussi ”pakko tänään tehdä ainakin pari” Sihvosen, jonka tulistakin tulisempi ranne sivaltaa Pekiksen 1-0 johtoon. Onpa vaikeeta. Lätty tekee pari seuraavaa, mutta Pekis on hyvin pelissä mukana. Ajassa 6.59 Joonas ”aidosti vie pörssit” Sollo tasoittaa ottelun 2-2 tilanteeseen Leevi ”Koovee” Salosen passista. Jani ”katosin vain jouluksi” Kortesoja vie Pekiksen johtoon Kim ”koirakisoissa joutuu myös juoksemaan” Kurkisen esityöstä, tilanne 2-3. Kun vielä ajassa 12.12 Henri ”läheltä ylös” Lehtomäki kirjaa tilanteeksi 2-4 Jussi ”aidosti taas ihan tyhjiin” Sihvosen syötöstä, näyttää ottelu ratkeamisen merkkejä. Viimeinen niitti näyttäisi olevan Jani ”uudella lavalla saan kohoamaan” Kortesojan iltapäivän toinen jälleen Kim ”onko minusta tulossa pelintekijä” Kurkisen esityöstä tilanteeseen 2-5. No mitä vielä. Maalissa mahtikoppeja ottelussa ottanut Mikko ”vihanhallintakurssille aikaa tilaukseen” Känkänen näkee punaista, tai ainakin jotain vastustajan otsassa ja koittaa antaa isällisen pusun, no maski jäi tietenkin päähän, joten pieni osuma vaikka tarkoituksena oli jakaa vain rakkautta, Känämies punaisella ulos ja Pekis 5min av:lle. Maaliin arvotaan Teemu ”saan minä koppeja futiksessakin” Leppänen ja tuloksena pari maalia ja tasatilanne 5-5. Tämä jää myös ottelun lopputulokseksi. Ottelu oli hyvin hallussa ja palkintona olisi pitänyt olla 2p mutta yksi saatiin. Hyvä piste sarjakärjeltä.

Tehomiehet:

Jani ”jipii pääsin ylivoimaan” Kortesoja 2+0
Jussi ”pelaan paremmin kuin Ovie olympialaisissa” Sihvonen 1+1
Henri ”edes puujalka ei pysäytä minua” Lehtomäki 1+1
Kim ”säärisuoja paras suoja” Kurkinen 0+2
Joonas ”nimeni on Kilu Joonas Kilu” Sollo 1+0
Leevi ”aidosti hyvä kantti” Salonen 0+1

Peksit ja pöksyt:

+++ Herra fantastisen paluu punanuttuun
++ Ykköskenttä, tai no Ovie, ja tietenkin myös Henkka, ehkä Teemukin, ketjulla tyyliin miljoona paikkaa
+ Teemun pelaaminen maalissa ja taistelupiste koko joukkueelta

- suunsoitto penkiltä
-- tuomaritoiminnan linjattomuus
--- tatuoidun arjen sankarin äkillinen tarve rakkauteen
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 104:54VastustajaVastustaja
2 - 105:23VastustajaVastustaja
2 - 206:59Sollo Joonas Salonen Leevi
2 - 308:17Kortesoja JaniKurkinen Kim
0 - 10:26Sihvonen JussiLehtomäki Henri
2 - 412:12Lehtomäki HenriSihvonen Jussi
2 - 534:36Kortesoja JaniKurkinen Kim
3 - 535:02VastustajaVastustaja
4 - 5 (yliv.)40:45VastustajaVastustaja
5 - 5 (yliv.)41:29VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Tuntematon pelaaja1 min
18:40Aaltonen Saku2 min
36:55Känkänen Mikko5+20 min
37:25Vastustaja2 min
Torjunnat:
Känkänen Mikko: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Toivonen Ari
Puolustaja
5Sollo Joonas
Hyökkääjä
8Lehtomäki Henri
Hyökkääjä
9Hämäläinen Jani
Puolustaja
11Kurkinen Kim
Puolustaja
13Ojanen Juho
Puolustaja
14Aaltonen Saku
Hyökkääjä
26Salonen Leevi
Puolustaja
37Sihvonen Jussi
Hyökkääjä
40Leppänen Teemu
Hyökkääjä
62Kortesoja Jani
Hyökkääjä
82Ruohotie Jari
Hyökkääjä
87Rantanen Heikki
Puolustaja
93Känkänen Mikko
Maalivahti