Team Pekis - JDT (8 - 2)

Aika: 26.10.2013 11.00
Paikka: Raholan liikuntakeskus
Sarja: M3.div.(Sisä-Suomi1)


Kauden kolmas turnaus käytiin lauantaina 26.10 Tampereella Raholan teollisuushallissa. Vastassa ennakkoon koviksi povatut JDT sekä sarjakärki Lätty. Poikkeuksellisesti Pekis sai matkaan jopa yllättävän monta pelaajaa, muttei vieläkään ainuttakaan fania. Lähtökohdat siis kohtalaiset, kun Pekis lähti korjaamaan viime turnauksen notkahdustaan.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan hiipi nimivahva JDT, jonka riveissä osalla pelaajista on enemmän liigaotteluita, kuin Jari Ruohotiellä hukattuja maalipaikkoja urallaan. Vastus oli taitava ja liikutti palloa mallikkaasti, mutta Pekis onnistui alun ihmettelyn jälkeen saamaan kuriin vastustajan puolustuslinjaa puhkoneet poikittaissyötöt ja ote siirtyi punanutuille vaikkakin JDT:n onnistui tekemään ottelun avausmaalin mainiosti ottelussa esiintyneen Mikko ”Tsekkinivunen paranee kummasti kun puree hammasta yhteen” Känkäsen (0+1) taakse. Pekiksen tasoituksen napautti Teemu ”linnunpönttö” Leppänen (1+3) hetken kuluttua ja tästä alkoi Pekiksen rooli ottelun puikoissa. Loukkaantuneen Teemu ”Super-Teemu” Valkeejärven tilalle ykköskenttään nostettu Jussi ”onneksi päätän pelipaikoista” Sihvonen (3+0) vastasi huutoon Teemun rinnalla napauttamalla ensin Pekiksen johtoon ja perään karkumatkalle. Pekis huudatti runsaslukuista tamperelaisyleisöä myös Mikko ”ammun varmasti lujempaa kuin Ovie” Mäkitammen (1+1), Jani ”tällä kertaa pelaan Exelillä” Kortesojan (1+0), Jari ”rystyltä alas” Ruohotien (1+0) ja Ari ”maakudit on parhaita” Toivosen (1+0) toimesta. Huomioitavaa Arin maalissa oli seikka, että se oli miehen Pekisuran ensimmäinen mutta samalla silmiähivelevän kaunis, ansaitusti pallo talteen ja kuva bittiavaruuteen. Huhu kertoo myös, että HML:n yössä on lauantaina kyselty: ”Ettex tiä kuka toi on ja missä hommis tänään ollu?”.

Joukkue pelasi hyvin ja ottelu päättyi vakuuttavan esityksen jälkeen Pekiksen helpohkoon 8-2 voittoon. Koko joukkue oli täynnä onnistujia ja tehot jakaantuivat mukavasti kaikille hyökkäyskentille. Puolustusta johti ansiokkaasti Heikki ”one more year” Rantanen, lisäksi maininnan ansaitsee Juho ”olen mieleltäni hyökkääjä” Ojasen (0+1) jalkakynä keskialueella, jossa näkyi vahva jalkapallotausta, harmi vaan että säbäpallo on astetta suurempi eikä pysy niin helposti mukana. Pekiksen riveissä esiintyi myös uusin hankinta Henri ”pohjammmmualta” Lehtomäki (0+1), joka liittyy samalla Jarin rinnalle alle 10s satasen kipittäjiin. Vahva esitys molempiin päihin ja ehdoton vahvistus joukkueeseen.

Tehomiehet JDT ottelussa:

Teemu Leppänen 1+3
Jussi Sihvonen 3+0
Mikko Mäkitammi 1+1
Ari Toivonen 1+0
Jari Ruohotie 1+0
Jani Kortesoja 1+0
Henri Lehtomäki 0+1
Juho Ojanen 0+1
Mikko Känkänen 0+1

JDT ottelun Peksit ja pöksyt:

+++ Ovie & Leppäkerttu re-union oli tappavan tehokas ja kaksikon yhteensä 7 tehopistettä osaltaan ratkaisivat ottelun
++ Vaihtoaitiokulttuuri, pelissä kuunneltiin ohjeet ja toimittiin niiden mukaan, aitiossa jopa kannustettiin ja ohjattiin / keskusteltiin, eikä ainuttakaan jäähyä
+ Känämies otti kopit vakuuttavasti kun peliä ratkottiin, liigamiehet törmäsivät kerta toisensa jälkeen viimeistään tähän tatuoituun arjen sankariin

- Sijoittuminen puolustuksessa, varsinkin ottelun alussa
-- Turha puskeminen ja pallosta luopuminen johtoasemassa
--- Maalipaikkojen tuhlaus
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 106:36VastustajaEi syöttäjää
1 - 109:09Leppänen TeemuEi syöttäjää
2 - 112:35Sihvonen JussiLeppänen Teemu
3 - 114:52Mäkitammi MikkoKänkänen Mikko
4 - 118:50Sihvonen JussiLeppänen Teemu
5 - 124:09Toivonen AriLehtomäki Henri
6 - 124:34Sihvonen JussiLeppänen Teemu
7 - 135:36Ruohotie JariOjanen Juho
7 - 240:04VastustajaVastustaja
8 - 243:19Kortesoja JaniMäkitammi Mikko
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Känkänen Mikko: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Toivonen Ari
Puolustaja
5Sollo Joonas
Hyökkääjä
8Lehtomäki Henri
Hyökkääjä
11Kurkinen Kim
Puolustaja
13Ojanen Juho
Puolustaja
37Sihvonen Jussi
Hyökkääjä
40Leppänen Teemu
Hyökkääjä
62Kortesoja Jani
Hyökkääjä
77Töyrylä Aki
Puolustaja
82Ruohotie Jari
Hyökkääjä
87Rantanen Heikki
Puolustaja
93Känkänen Mikko
Maalivahti
-Mäkitammi Mikko
Hyökkääjä